Sponsoren

SilverDome is meer dan alleen dé plek waar je in het winterseizoen kunt schaatsen. Het gehele jaar door kun je bij ons je event, beurs of bijvoorbeeld een productpresentatie organiseren. Of het nu gaat om een groot dancefeest, concert of een inspirerende dag voor alle medewerkers van je bedrijf: bij de multifunctionele evenementenhal SilverDome is het allemaal mogelijk!
Bij Grandcafé Ilili geniet je op en top van de ontspannen sfeer en de meest smaakvolle gerechten. Bovendien is ons restaurant zeer goed bereikbaar en zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Zowel families, vriendengroepen als zakelijke groepen kunnen in ons Grandcafé terecht. Boek je arrangement wel even van tevoren, want Grandcafé Ilili is alleen op reservering geopend. Heb je niet gereserveerd of wil je a la carte eten? Geen nood, Sportsbar Hotwings is namelijk standaard dagelijks geopend. Uiteraard kun je voor een arrangement op maat ook telefonisch contact opnemen via 079-3305000, wij helpen je graag.
Juridisch- en Financieel Bureau AJ is een service verlenende organisatie die haar diensten aanbiedt aan:

  • Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB);
  • ZZP-ers
  • Verenigingen;
  • Stichtingen;
  • Particulieren.
BYE BYE HAIR is inmiddels een begrip in de regio Haaglanden. In eerste instantie zijn we gestart met duurzaam ontharen. Naderhand zijn daar een aantal behandelingen bij gekomen zoals cryolipolyse, tattoo verwijdering en HIFU.

BYE BYE HAIR is geen standaard schoonheidssalon. Wij doen een beperkt aantal behandelingen. Behandelingen waarbij in onze optiek specialisatie noodzakelijk is om kwaliteit te waarborgen.

DNN biedt alles wat u nodig heeft om uw evenement – groot of klein – tot een geweldig succes te maken.
Voor particulieren en bedrijven, instellingen e/o verenigingen.
Al meer dan 30 jaar is drukkerij Zoeterhage  een vootuitstrevend en dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Zoetermeer.

Binnen onze drukkerij speelt deskundigheid en teammotvatie een zo’n belangrijke rol als ons moderne machinepark. Immers de uiteindelijke kwaliteit is uiteindelijk ook het resultaat van het juiste en gemotiveerde personeel.

Wij produceren in eigen huis en laten u graag zien hoe uw order tot stand komt.

Muzikale Vrienden

Eddy Chatelin
The Doop Brothers
Melanie Foeh
The Eastern Aces
JavaGuitars
Edu Schalk
Affinity

Diana Monoarfa
Danny Everett
Band Induction
New Allure
Chard  
Destinatinon 65
OrangeLane

Mutiara
Trio Breezy
The Nightbreakers
Ester Latama
Hans Milané
Trustful 7
Sandra Mooy

Back2Basic
The Highway Band
Diana & Friends
Les Autres
Band Oase
The Rocking Players
@ONCE
Wanted